top of page

Äntligen kör jag igång med en härlig blogg

Uppdaterat: 27 sep. 2018

Jag har stora planer för vad denna blogg ska handla om och innehållet till den. Den stora delen kommer självfallet handla om att jag visar er bilder från fotosessions och berättar om vad som kan hända i "behind the scen". Och även om hur det är att vara företagare, jobba som egen och med det man älskar.


Jag hade en liten omröstning på mitt Instagramkonto (fotograf Veronica, följ mig där) på Story och det blev 100% rungande ja över att börja blogga. Jag har verkligen saknat att blogga, det är verkligen roligt att få berätta och sätta ord på det man får vara med om och att få dela med sig av detta.


Kort fakta om mig, Veronica som driver företaget fotograf Veronica.

Social, glad och älskar att skratta! Och hur gör jag det bäst, jo, tillsammans med andra. Så att vara fotograf är ju det perfekta valet av yrke kan jag tycka. Som fotograf får jag träffa väldigt många människor, vi får prata, skratta och ha en riktigt härlig stund tillsammans. Ni ska ha en go känsla med er hem efter att ni fått umgås med mig och min kamera en stund, att få även själva fotograferingen som ett härligt minne, en upplevelse att se tillbaka på och inte bara bilderna som blir slutresultatet av vårt möte. Det är kanske det som skiljer mig från andra, att jag vill lära känna er som valt mig till er fotograf, det är verkligen en ära att få vara den som fångar era minnen, och då vill jag gärna lära känna er lite mera än bara "klick-klick-färdiga"!


Jag kommer vilja att du som läsare och kunder till mig hjälper mig med min blogg. Kan handla om att ge mig tips på något ni vill veta mera om? Få tips inom fotografering, vilken utrustning man kan ha när man vill börja fotografera. Hur det är att vara egen företagare, ja, precis vad som helst. Du kanske kommer på något roligt efter att du läst ett blogginlägg och då får du så gärna lämna en kommentar med detta, så kan jag göra ett inlägg om det oxå! :) Jag vill ha det lite blandat i bloggen.


Sen som kund till mig, kommer jag hitta på något helt nytt, och jag önskar och hoppas att det kommer tas emot med öppet sinne och viljan att dela med sig av till andra! <3 Mer om just vad det är berättar jag i ett senare skede, först måste jag se till att allt funkar rent praktiskt. Blev du nyfiken om vad det är?


Nu ska jag sätta mig och fundera på vad nästa blogginlägg ska vara om!


Vill ni att jag ska berätta om företaget från start? Isf tänker jag mig små korta kapitel, inga romaner utan bara kortare storys om hur vägen hit har sett ut och vad jag gjort för att tagit mig hit?


Där emellan kommer jag oxå lägga upp inlägg om vad som händer just nu!

Det här kommer verkligen bli kul, vi ses snart igen! Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte om detta? Jag är ingen superskribent, men med tiden kanske jag lär mig att berätta på ett sjukt spännande och givande sätt!


Stor kram från mig! Hoppas du får en härlig vecka!

Veronica


18 visningar1 kommentar
bottom of page