top of page

15min med fotograf Veronica

Den idén föddes då tiden för skolfotograferingen skulle ha varit. I ett par år så har jag erbjudit klassiska skolporträtt i studion men kom till insikt i år, att det är ju inte vad jag vill fotografera. Jag vill ju ge mina kunder något helt annat. Jag vill få in mera känsla och mera frihet i bilderna och då kom jag på det här med 15min med fotograf Veronica.


Vilken respons jag fick när jag lanserade erbjudandet. Tiderna gick åt direkt. Så himla roligt. Jag åkte ut och spanade runt lite i bygden, efter fina och höstrika platser. Efter några timmars bilsnurrande så bestämde jag mig för ett av mina favoritställen trots allt, speciellt för höstfotografering, och det är platsen som på bilden ovan. Omringad av gyllenfärgade löv, doften av fuktig mark gör mig så glad. Älskar när jag kan gå ut och verkligen känna doften av naturen.


När de första dagarna av hösten kommer och jag går ut till bilen på morgonen, det är den bästa tiden på dagen. Ni vet, när luften fortfarande är fuktig och rå efter nattens låga temperatur och jag drar in så mycket luft jag bara kan för att få känna doften och hinna med så många gånger som möjligt innan jag måste kliva i bilen. Luften och doften är kall och ren och ger mig sånt lugn på något sätt.Ni kan ju inte ha undgått att hösten är verkligen min favorit årstid att fotografera i?! Och årets höst, WOW vilken höst vi fått. Färgerna har verkligen exploderat, det har varit mer rött än tidigare år och mera gult, mer djup i färgerna på något sätt, kan värmen under sommaren påverkat detta tror ni? Jag tror ändå det, att det lixom följs åt på något underligt sätt.


Det var helt magiskt att få träffa alla barnen under 15min minisessions! Superkul och alla barn var så goa och ville gärna busa med mig!! Så detta kommer jag absolut fortsätta med, tänker nog att det ska få bli återkommande under året och inte bara runt tiden då skolfotograferingarna brukar vara.


Jag längar redan efter nästa höst och jag kan bara önska att den blir minst lika färgrik som den här har varit och att färgerna får stanna kvar i träden läääänge! Hjälps vi åt att tänka att det kommer göra det, så kommer det att bli så!


Lämna gärna en kommentar nedan! Hjälp mig bli bättre, är det något du vill veta mera om som jag kan blogga om så tipsa mig! Jag tycker det är roligt att skriva och jag vill mer än gärna bli bättre på det och ge er ett innehåll som är intressant och givande för er att läsa oxå! Jag ska träna på att bli mera berättande, hur jag jobbar och vad vi gör under själva fotograferingen! Är du intresserad av det?


KRAM

fotograf Veronica


25 visningar0 kommentarer
bottom of page