top of page

Hur kommer 2019 se ut

Det vet man ju inte så här i förväg eller hur? Det jag kan berätta är hur jag planerar att 2019 ska bli och jobbar hårt mot att nå dessa mål som jag har.


Drömma ska man och när man gör det kan man lika gärna drömma stort. Och det mina vänner tänker jag göra. Och ingen kommer kunna ta det ifrån mig!Februari/mars kommer jag kunna fokusera ännu mera på min dröm att jobba mer som fotograf. Det känns otroligt roligt och spännande. Det är ju alltid lite nervöst, att vara egen företagare. Men jag älskar't. Jag ser så fram emot att kunna låta flera få möjlighet att boka en fotografering hos mig! YEAY!!!


Ni kommer även få veta mera om att boka studiofotografering. Hitills har jag inte gått ut med att ni kan boka studiofotografering, jag brinner mer för att fota utomhus men nu under vinterhalvåret när det inte är så många ljustimmar, tänker jag att studion är ju ett perfekt komplement och för er med minibebisar kanske föredrar att hålla er inomhus för att ta de första familjebilderna. Jag håller på att po-er på i studion fortfarande. Hitills är de kunderna som kommer på bildvisning som sett min lilla studio och alla tycker det är så mysigt och fint, det glädjer mig verkligen att få höra! Så nu vill jag verkligen få det klart, så som jag ser i mitt huvud och bjuda in er andra att boka fotografering i studion!Skulle ni vilja lämna en liten kommentar här nedan, skriva något som du skulle tycka vore roligt att läsa om? Det kvar vara egentligen precis vad som helst? Jag är ny på det här med att blogga och jag hoppas att jag kommer bli bättre och bättre på att skriva med en mer berättande formulering. Hihi, att bli författare har jag som en dröm sedan barnsben, men att skriva har dock inte vart min starka sida, men jag vill fortfarande kunna skriva fängslande och mer berättande! Så, vad vill du att jag berättar mer om?


KRAM

Veronica25 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page