top of page

Vad ska vi ha för kläder till fotograferingen?

Klädvalet kan verkligen vara en game-changer för att bilden ska bli bra eller dålig.

Att välja kläder till familjen som matchar är verkligen något jag starkt rekommenderar.

 

Mamma och dotter matchar med klänning och bodysuit i samma look.


KLÄDVAL

När du bokar fotografering med mig får ni alltid en länk skickad till er. Där får ni massa matnyttiga saker att tänka på inför fotograferingen och även tids och idéer till klädval. Med kläder kan du göra mycket. Vill du ha en mer klassisk look, en mer bohemisk känsla i bilderna eller en frilufts-feeling, ja, då kan du styra det med klädvalen.


Mina tre bästa råd när du ska välja kläder:

  1. Välj toner som går hand i hand med varandra. Jordiga, pastelliga, klara, dova och så vis. Min personliga favorit är, som ni nog sett på min sida, jordiga och dova nyanser. Grönt och blått är nya favoritnyanser!

  2. Bokar du fotografering under sommarhalvåret, så kör gärna barfota. Sker det under kallare förhållanden, tänk på att välja skor som inte är färgglada och poppar i bilden.

  3. Undvik stora färggranna tryck på tröjor och byxor. Det gäller även mönster. Är det så att man älskar mönster och inte använder annat, så visst, tänkt bara då att inte blanda olika mönster på familjen, det bli lätt rörigt och tar fokus ifrån er familjebild.


Klicka gärna in på min Pinterst för att få mer inspo och idéer till klädvalet inför din fotografering, den hittar du här !

Vilka toner faller du för?


Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor och funderingar inför din fotografering. Jag finns tillgänglig för dig!


Ha det bäst!

Veronica

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page