top of page
Fjällbröllop Vemdalen _ fotograf Veronica

BRÖLLOPSFOTOGRAF JÄMTLAND

Fjällbröllop Vemdalen

Wihooo, planerar ni Bröllop?

GRATTIS, gu så spännande!
Det vore drömmen att få vara med er och föreviga er bröllopsdag!
Letar ni en bröllopsfotograf som brinner för fjällbröllop, bröllop med en bohemisk känsla och utomhusvigslar, ja då kanske ni hittat till rätt fotograf.

Jag har tusen frågor, men innan jag ställer dom, får ni scrolla er vidare och känna efter om jag är er bröllopsfotograf! *hoppas* I så fall, fyll bara i formuläret längst ner, så bokar vi ett möte för att lära känna varandra mer och se om även vi är en True match! ;) 

Bohobröllop Skåne

Boho bröllop båsta

Varför tidigare par valt att boka fotograf Veronica

"De fantastiska bilderna som verkligen har en unik känsla och din härliga presentation som man bara blir glad av!"

Illiana & Daniel

Hur jag jobbar som 
Veronica_fotograf Veronica_038.jpg

Att jobba som bröllopsfotograf är verkligen helt fantastiskt på många sätt. Men det är inte en självklarhet att jag är allas bröllopsfotograf. 

Det är viktigt att vi känner ett klick och det kan vi göra på olika vis. Först och främst vill jag att ni ska gilla det ni ser här på sidan. Min bildstil, den får tala för sig. Sedan hoppas jag att ni upplever en känsla i bilderna som tilltalar er. Och den känslan jag försöker fånga och förmedla är glädje, värme och ögonblicket däremellan.

 

Jag faller pladask för bröllop som planeras där naturen är en stor del av eran dag. Utomhusvigslar får mig att jubla. Även om kyrkor är otroligt vackra, så får naturen mig att le på ett helt annat sätt. 

Fotografen är den personen som kommer vara vid er sida heeela dagen, eller ja, de timmar ni valt att ha med mig och då kan det vara skönt, att känna att vi har roligt ihop. Så personkemin behöver också kännas helt OK inför den stora dagen. 

Jag har oftast ett första möte, där vi snackar om vilka timmar som ni vill ha med mig, sedan ett möte där vi ses innan bröllopet, då får ni även prova på att vara framför kameran och få en känsla för hur det är. På så sätt hinner vi förhoppningsvis känna oss lugna och trygga ihop. Det är mitt mål. Jag är med er för att göra er dag så härlig som möjligt och fånga alla stunderna dagen bjuder på till underbara minnen att se tillbaka på. 

Min personlighet; Öppen och glad, bjuder gärna på mig själv och gillar att få andra att skratta. Jag är lyhörd och inkännande. Jag vill tro att jag får andra att känna sig bekväma tillsammans med mig.

Bröllopsfotograf

Fotograferar bröllop i hela sverige

Jag reser dit ni gifter er

fyra steg

Boka mig som er Bröllopsfotograf i

Första

steget

Tredje

steget

Är jag rätt fotograf för er?
Älskar ni min bildstil? Ja! PERFEKT! Ett steg åt rätt riktning. Älskar ni som jag ögonblicksbilder, där glädjen och kärleken mellan er och era kära får ta stor plats tillsammans med naturen som ett härligt inslag i er dag? Ja?! Underbart. Då tar vi nästa steg...     Läs mer om vem jag är här!
 

Andra

steget

2 veckor innan bröllopet, betalas resterande summa av det valda paketet. Sedan är det just er STORA dag och jag kommer på avtalad tid och fotograferar i sammanhängande timmar. Ett par dagar efteråt kommer ni få en tjuvkik ifrån er dag. Sisådär runt 10 bilder, dessa kan passa perfekt att använda till tackkort ;) 
 

FJÄRDE

steget

Boka, desposition avtal & möte.
Nu när ni känner att "Henne måste vi bara ha som vår fotograf", ja då är det dags att fylla i formuläret längst ner. Är jag ledig ert datum och det är dags att spika bokningen, skickas en bokningavgift som är 30% av ert valda paket. Samtidigt får ni ett avtal för er att signera. När dessa två är utförda har ni säkrat ert datum. Värt att fira, tycker jag!

Vi kommer även att ses i god tid innan bröllopet. Då surrar vi massa bröllopsplaner o körschema för er dag och har en provfotografering.
   Kommer jag långväga för att föreviga er dag, brukar jag planera min ankomst i god tid så vi kan ses dagen innan eller till och med 2 dagar innan bröllopet för en provfotografering. 

 
6-8 veckor efter bröllopet kommer jag att levera hela er Bröllopsdag via ett personligt webbgalleri. Detta galleriet kan ni välja om ni vill dela med era gäster eller inte. Bilderna levereras högupplösta och de webbanpassade bilderna laddar ni ner direkt ifrån webbgalleriet. 

Att förstora och skapa minnesvärda album är ju allas dröm och självklart ska ni göra det!!! I ert galleri hittar ni en webbshop, där har jag noga valt ut helt underbara och unika produkter som ni aldrig kommer tröttna på. Lovar!

För er som har valt till fotoalbum redan till ert paket, får i lugn och ro gå igenom vilka bilder ni vill ska finnas med. 


 

Recension

Du kan verkligen fånga äkta känslor på bild och vi älskar dina bilder!!

Victoria & Jens

Bröllop_Söder_fotografVeronica_130.jpg

♥ Jag finns tillgänglig för er under hela er planering. Ni kan be om tips, ställa frågor kring körschema och självklart fotograferingen och allt som rör ert bröllop, hur bra?

 

♥ Planeringsmöte - Vi ses, vi fikar, vi babblar om allt som ni planerar under er dag och vi lär känna varandra.

 

♥ Bokningspaket - Ni får ett lyxigt bokningspaket hemskickat till er efter att ni bokat mig!

Till ett värde av ca 800kr

 

♥ Infosida - Information och tips inför er bröllopsdag, allt för att ni ska känna er trygga och redo på bröllopsdagen.

♥ Pre-Shoot - Vi ses vid en plats som ni önskar fotografera vid under er bröllopsdag, (om det är möjligt att ses vid den platsen innan).

En mycket uppskattad fotografering som låter er få prova på att stå framför kameran och känna in hur det kommer vara under självaste bröllopsdagen.

Ni får 10 bilder skickade till er via ett webbgalleri efteråt.

 

♥ Bildvisning - Bildvisning sker via ett personlig webbgalleri. Ni behöver inte välja ut några bilder, ni får alla urvalsbilder ifrån er dag, och ni kan även välja om ni vill dela era minnen med vänner och familj direkt i webbgalleriet. 

 

♥ Bildleverans - Inom 4-6 veckor levereras era bilder på ett exklusivt USB.

 

♥ Back Up - Under 1 år finns era bilder sparade hos mig.

Bröllopspaket

I varje
Bröllopsfotografering_Bruksvallarna_fotograf Veronica_

Fjällbröllop Härjedalen

Bröllop_Söder_fotografVeronica_130.jpg

Rosenkvarts

3 timmar

Föreviga vigseln och era brudporträtt före eller efter vigseln. 

Detta paket går endast att boka 3 månader innan Bröllopsdagen.

17 000 kr

Crystal_2_Rose Quartz.png
First Look_Johan & Emmelie_fotograf Veronica_006.jpg

Ametist

5 timmer

Förslag på upplägg:

First Look - Vigsel - Gratulationer - Bröllopsporträtt 

Alternativt

Vigsel - Gratulationer - Bröllopsporträtt - Brudskål/Starten på middagen

22 000 kr

Crystal_29_Amethyst.png
Fjällbröllop Vemdalen _ fotograf Veronica

Bergskristall

8 timmar

 

Väljer ni detta paketet, hänger jag med er över hela dagen i 8 sammanhängande timmar. Det kan vara från Förberedelserna fram tills middagen, eller från vigseln fram tills det är dags att styra in på dansgolvet.

29 000 kr

Crystal_21_Pyrite.png

Bröllopsformulär  att  fylla  i

FYLL I MIG & SKICKA DIREKT

Tack! Meddelande skickat.

Formulär

följ mig på instagram @fotografVeronica

bottom of page