top of page
Familjefotografering Hammarstrand Jämtland _ Fotograf Veronica.jpg

Familjefotografering Hammarstrand

Barnfotografering bland lupiner_fotograf Veronica

Avslappnat

En avslappnad fotografering med familjen. Inga stela poser och titta snällt in i kameran, nej nej. Allt förutom det. Med enkla knep lockar jag fram det naturliga hos er! 

Jag kommer se till, att ni kommer känna er trygga och avslappnade under fotograferingen. Jag kommer locka fram era skratt, kramar och bus på ett väldigt naturligt sätt, ni kommer knappt märka det :P 

Familjebild i gräset i Hammarstrand

Familjen

De tre grundstenarna pratar man ofta om, i ett förhållande är det Du, din partner och er kärlek som är grundstenarna för er familj, eller hur?

När ni bokar en fotografering hos mig, får ni mycket mera än bara bilder med er hem. Ni får ett minne, av en mysig och trevlig stund tillsammans där vi fokuserar både på er två som skapat denna familj samt på hela familjen så klart! 

Familjefotografering i Arkösunds skärgård under sommaren_fotograf Veronica

Solnedgång

När solen håller på att gå ner, är ljuset som bäst, mjukast och ofta helt magiskt. Ljuset gör så mycket till en bild, den lixom förhöjer hela känslan som bilden förmedlar. Så, för att jag ska kunna erbjuda er detta, så bokar jag endast fåtal fotograferingar varje månad, just för att det ska finnas utrymme för oss att boka rätt dag då solen skiner! Flexibilitet är något jag vill ge er. Jag håller alltid kolla på vädret inför vår fotografering och har kontakt med er så snart jag misstänker dåligt väder så vi kan titta efter en ny dag.

Familjefotografering i Hammarstrand_fotograf Veronica
879.jpg

"Du är så duktig. Jag verkligen älskar det spontana naturliga i bilderna som du tar!"
                                                         - Linda Söder

Inte bara en fotografering

Jag vill att en fotografering tillsammans med familjen ska handla om så mycket mera än att bara stoppa tiden, få fina bilder att titta på. 

Ni får något mycket mera, ni får uppleva och vara närvarande tillsammans, ett minne som får dig att le och återuppleva känslan som du hade under denna stunden med familjen! Jag vill inte att ni ska stå i stela poser och le på beställning rakt in i kameran! NEJ! Jag vill locka fram era personligheter, busiga leenden och kärleksfulla blickar, ögonblicken som bara finns där och då i en millisekund. 

Hur kan jag göra det, kanske du tänker då?

-Jag lägger ner mycket tid på mina familjer som bokar hos mig. Jag vill lära känna er innan fotograferingen. Ni kommer få svara på några frågor där ni berättar lite om er och vad ni gillar att göra. Och när jag fått ett litet hum om er, ja då kan jag också på mitt lilla sätt, locka fram känslor och äkta skratt på ett mycket mer naturligt sätt, ni kommer kanske inte ens tänka på att jag gör det. 

Det kommer bli en avslappnad, rolig, kramig och busig fotografering som kommer ge er så mycket mera än bara ett fint fotografi, utan ett minne för livet! 

För mig är det väldigt viktigt att ni två som skapat familjen tillsammans också ska få en stund "ensamma". Det är lätt att glömma bort att vårda relationen som kärlekspar mitt i allt vardags kaos som familj. Jag vet hur viktigt det är med bilder på bara dig och din andra hälft, om inte annat så för barnen! 

Far och dotter i Arkösunds skärgård om sommaren _ Fotograf Veronica
L_N_T_09.jpg
Familjefotografering på Badholmarna i Arkösunds skärgård_ Fotograf Veronica
Barnfotografering i ett hav med lupiner _ Fotograf Veronica
Syskonfotografering på klippor i Arkösunds skärgård
far och son i Hammarstrand _ Fotograf Veronica
Familjefotografering i solnedgång vid Arkösunds skärgård

Vilken tid på året ska du boka?

Vår & Sommar

Under denna perioden händer det så mycket i vår natur. Naturen kommer till liv igen och färgerna härskar vilt omkring oss. Träden slår ut i blom och ängarna bjuder oss på vackra vyer. Det är olika tidpunkter för de olika blomningarna, lupinerna är min favorit och jag har ett guldställe där vi kan vara för en mysig fotografering. Denna period erbjuder oss en mångfald på olika miljöer att fota i. 

Tänk på att denna tiden på året går solen ner sent och för att få det mjuka varma ljuset så bokar vi fotograferingen ca 1-2h innan solnedgång. Har ni mindre barn, så är ett tips att låt hen ta en extra vila just denna dagen och ge fika innan fotosession. Annars rekommenderar jag att boka vår och sommar för er som har lite större barn.

Barnfotografering bland Lupinerna i Hammarstrand
Barnporträtt i höstfärger, Hammarstrand - Fotograf Veronica

Underbara Höst

Underbara hösten. Detta är nog personlig favorit av alla årstiderna! :D Välj mellan att omfamnas av höstens härliga färger eller om vi ska fotas i en mer öppen vy och låta bergen träda fram i bakgrunden, klädda i gult och rött! Oavsett vad, så har jag även här mina smultronställen under hösten! 

När hösten kommit så blir det också mörkare tidigare på kvällen. Denna period passar bäst för familjen som har små barn, då fotograferingen brukar ske runt kl 16-18 på eftermiddagen

Familjebilder i vintriga Hammarstrand _ fotograf Veronica

Vinter magi

Vintern är otrolig. Vintern bjuder på magiskt ljus när solen får lysa på himlen. Visst kan det vara kallt, men vi fotar aldrig under -15 grader. Och mellan tagningarna värmer vi oss med jacka. Även får ni ha värmepåsar för händer och till kroppen. Vi skyndar på lite under den kallaste perioden med hänsyn till barnen främst. Det brukar gå automatiskt. Tips är att ha tjocktröjor under fotograferingen, så ni kan ha varmt underställ på er också!

Denna period är för barn som lärt sig gå och äldre. Det är så klart för att de ska klara av en fotosession och inte behöva frysa. 

 Fotosessionen bokas in mycket tidigt på dagen då solen går ner mitt på dagen. Det kan vara från kl 10-13.

fotografVeronica_porträtt_Malin_och_Dall

”En jättemysig och rolig stund fick vi tillsammans. Jätte trevligt bemötande och hon hade väldigt bra hand med barnen och bilderna vart verkligen superfina. Kan varmt rekommendera  fotograf Veronica.

Vi kommer gärna åter! 

  - Malin Almsköld

Familjeporträtt i urskogen, Hammarstrand
013.png
03webb.png

Så här går det till

fotografVeronica_familjeporträtt_Emma&Ma
Dags att boka
 
När du läst allt, känner att detta är verkligen allt som du vill ha. Bildstilen passar er och ert hem, Ni känner att detta måste vi bara göra! Ja då är nästa steg att fylla i kontaktformuläret här nedan. När ni gjort det, så återkommer jag med förslag på dag och skickar även en länk full med info inför fotograferingen. 
När vi hittat en dag!

När vi hittat en dag som ni vill boka så skickas det ut ett avtal samt en bokningsfaktura á 995kr som betalas inom 5 dagar. När den är betald är ni garanterad ert datum.
Bokningsavgiften är inte återbetalnings bar. Det ingår 2 ombokningar alltid.
995kr är en del av vad det paket ni bokat. Det är som en handpenning för fotograferingen. Så har ni bokat en fotografering för 4500kr kommer 995kr dras av på slutfakturan. 
021.png
Inför fotograferingen

Inför fotograferingen kommer ni ha full tillgång till mig med era frågor. Jag kommer skicka er en länk med massa bra att ha information som ni kan läsa och förbereda er med inför vår fotosession. Fotograferingen kommer vara avslappnad, mysig och busig!
När vi fotar

Berätta gärna för era barn vad det är ni ska göra och att det är fotografen som är "lekledaren". Det kan ibland vara lättare för ett barn att förstå vad jag ska göra tillsammans med er då, än att säga "lyssna på fotografen nu!" Vi fotograferar på barnens premisser och kom ihåg, jag vill locka fram er och barnens rätta jag i bilderna, ingen behöver stirra in i kameran.
Hihi, känn lugnet and go with the flow!
Familjefotografering i Hammarstrand under sommaren
021.png
Familjeporträtt i Hammarstrand_ fotograf Veronica
Efter fotograferingen - produktvisning

Nu sker nästa steg i det konstnärliga, där jag sätter min prägel, min stil på era bilder. Det kan ta upp till 1-2 veckor. Medans ni väntar får ni en länk skickad till er, där ni får en så kallad digital produktvisning. Där får ni läsa om produkterna, tips på vad ni kan göra med era bilder, så de inte hamnar i en mapp på datorn och glöms bort. De ska synas, eller hur?!
BIlderna är klara - bildvisning

YAS! Bilderna är färdiga och ni får då ett mail med ert personliga bildgalleri. Bildvisningen är aktiv i 7 dagar. Under dessa dagar väljer ni nu ut de bilder ni vill ha och även väljer de produkter ni önskar pryda ert hem med. Alla produkter levereras färdiga att hänga på vägg, eller bläddra i, ni väljer bilderna och jag sköter resten!

Familjefotografering

Allt detta ingår:
i varje paket ingår det ombokning vid sjukdom
och dåligt väder upp till två gånger.


♥ Konsultation inför fotograferingen
♥ Informationssida med allt du behöver veta inför fotograferingen
♥ 1h fotografering utomhus
♥ Bildvisning via webbgalleri
♥ 5 digitala bilder - fås via WeTranserfer

♥ 
3500kr

Tillval - flera bilder
Paket med 5 extra
       1500:-
Paket med 10 extra
       2500:-
Paket med alla bilder
        3000:-
Levereras på vackert usb hem till dig
Skicka din förfrågan!
Varje bokning skapas med stort engagemang och det finns begränsat med tider att boka varje månad. Så skicka din förfrågan så snart som möjligt för att säkra ditt önskade datum! 
eller

Let me take your photograph for you 
Let me take your photograph for you 
I want to keep this memory forever me and you
Let me take your photograph for you 

-Miss Li

Tack för att du skickar in!

03webb.png
Till bokningen

följ mig på instagram @fotografVeronica

bottom of page