Svar på de vanligaste frågorna:

1 Betalnings alternativ:  Hos Fotograf Veronica har du många alternativ för att hitta just ett alternativ som passa dig bäst. Välj mellan att betala direkt med Swish, vill du hellre betala med faktura via Wasa Kredit med flera alternativ, faktura 30 dagar, delbetala 3månader eller 6månader. 

2. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar. Bokningsavgiften är som en delbetalning av din fotografering och framförallt en försäkran till din fotografering. När bokningsavgiften är betald har du säkrat en fotografering, samt ett ombokningsskydd upp till 2 gånger, det kan gälla ombokning på grund av dåligt väder eller vid ev sjukdom. Uteblir man helt från sin fotografering utan att meddela detta i god tid, är bokningen förbrukad och en ny bokningsavgift ska betalas vid nästa bokning.

3. Studiofotografering varierar vilka tider som gäller. Det beror på årstid och solens nedgång. Studiofotografering bokas de tider före och efter solnedgången. Så på vintern gäller eftermiddagstider. Och under sommarhalvåret kan du boka förmiddagstider.

4. Utomhusfotografering sker alltid i motljus, det är det som är min grej och bokas alltså in 1-2h innan solens nedgång, detta varierar alltså beroende på vilken årstid som råder. Om vi väljer att fotografera en mulen/molning dag, kan fotograferingen bokas in tidigare på eftermiddagen. Jag fotar helst under soliga kvällar.

5. Bildvisningen bokar vi in efter ca 7 dagar i min studio mellan kl 10-16 vardagar. Så var ute i god tid för att hitta en tid som kan passa er båda två. Bildvisningen tar oftast mellan 30-60 minuter. Innan bildvisningen får ni all information om produkter och priser och ni kan i lugn och ro gå igenom hemma vad ni är mest sugna på, allt för att er bildvisning ska gå så smidigt som möjligt och att ni båda är överens sen innan. Jag hjälper er gärna med en bildkonsultation om ni vill innan vårt bildmöte oxå, då behöver jag se några bilder ifrån ert hem där ni tänker att era bilder ska synas!