top of page

Svar på de vanligaste frågorna:

1 Betalnings alternativ:  Hos Fotograf Veronica har du många alternativ för att hitta just ett alternativ som passa dig bäst. Välj mellan att betala direkt med Swish, vill du hellre betala med faktura via Wasa Kredit med flera alternativ, faktura 30 dagar, delbetala 3månader eller 6månader. 

2. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar. Bokningsavgiften är som en delbetalning av din fotografering och framförallt en försäkran till din fotografering. När bokningsavgiften är betald har du säkrat en fotografering, samt ett ombokningsskydd upp till 2 gånger, det kan gälla ombokning på grund av dåligt väder eller vid ev sjukdom. Uteblir man helt från sin fotografering utan att meddela detta i god tid, är bokningen förbrukad och en ny bokningsavgift ska betalas vid nästa bokning.

3. Utomhusfotografering sker alltid i motljus, det är det som är min grej och bokas alltså in 1-2h innan solens nedgång, detta varierar alltså beroende på vilken årstid som råder. Om vi väljer att fotografera en mulen/molning dag, kan fotograferingen bokas in tidigare på eftermiddagen. Jag fotar helst under soliga kvällar.

4. Produktvisning sker via en digital länk som jag skickar ut till din angivna maildress, efter vår fotografering tillsammans.

 

5. Bildvisning sker även den digitalt via Pixiset i ett privat bildgallerie. Bildvisningen sker senast 4 veckor efter familjefotograferingen, 6-8 veckor efter bröllopsdagen.

 

6. Att beställa produkter gör du via ditt personliga bildgalleri i Pixiset. En webbshop är kopplad till ditt galleri och det är enkelt att klicka vi vad man önskar beställa. Faktura skickas ut efter att jag bekräftat er beställning. Skickar beställning går ej att ångra.

 

7. Nedladdade bildfiler från Pixiset går ej att ångra och kommer debiteras efter prislistan. 

Villkor

1. Presentkort: Ett köpt presentkort har 1års giltighetstid. Det innebär att du har ett år på dig boka din fotografering. Ombokning gäller som vanligt upp till två gånger med giltiga själ. Du kan ej boka om din bokade tid om detta sker efter att presentkortet löpt ut.

 

Önskar man ändå att förlänga giltighetstiden på presentkortet går det mot en avgift på 490kr. Förlängningen ger dig ytterligare 6mån gilighetstid.

 

Har du fått ett presentkort gratis via mig direkt eller som en vinst i något sammanhang, går det ej att förlänga presentkortet. Se efter när sista datumet är, då giltighetstiden kan variera på dessa presentkort. Så boka din fotografering innan presentkortet blir ogiltigt.

bottom of page