top of page

BRÖLLOPSFOTOGRAF JÄMTLAND

Northen forest weddings

Wihooo ska ni gifta er??!

GRATTIS, gu så spännande!
Det vore drömmen att få vara med er och föreviga er dag!
Jag har tusen frågor, men innan jag ställer dom, får ni scrolla er vidare och känna efter om jag är er bröllopsfotograf! *hoppas* I så fall, fyll bara i formuläret längst ner, så bokar vi ett möte för att lära känna varandra mer och se om även vi är en True match! ;) 

fotografVeronica_fotograf_Båstad_67.jpg
03webb.png

Personligt

Det är jätteviktigt för mig att få möjligheten att lära känna er innan er bröllopsdag.Varför då? För att ni och vi tillsammans ska känna oss trygg med varandra och att jag får bästa möjlighet att fånga era ögonblick på bästa sätt och att kunna hjälpa er att få den bästa dagen ever!. Det kan inte annat bli än bra när vi hänger som polare, skrattar tillsammans och får en sådan bra dag som det bara är möjligt. Eller hur?!

fotografVeronica_fotograf_Båstad_103.jpg
01.png

Lyxigt

Lyx och flärd hör bröllop till, oavsett om ni gifter er till skogs eller till fjälls, vid havet eller i stadshuset. Dagen ska vara inslagen med guldiga snören, en känsla av lyx som ligger i luften. Jag eftersträvar det där lilla extra i allt jag gör. Att suprisa är något jag oxå gillar, så jag hoppa du inte är rädd för överraskningar! Hihi.

fotografVeronica_bröllopsfotograf_Josefi
03webb.png

Naturlig feeling

Det är ögonblicken som jag fångar, som oxå ger den där naturliga feelingen som jag vill ge er. Ni märker knappt att jag är där och fotograferar, då jag vill just fånga det naturliga hos er, än att stapla upp er som statyer. Det är klart, jag kommer ju dirigera en hel del oxå, så det inte blir helt hokus-pokus. Haha. Men inga stela leenden och stirra in i kameran, BIG NO NO! Jag lockar fram era leenden på ett avslappnat och naturligt sätt, så ni kan vara lugna inför er fotografering!

Varje Bröllop är 

UNIKT

Jag reser dit ni gifter er*

Festentrén_Pontus & Martina_fotograf Veronica_037.jpg
PetraLeandersson_Veronica_webb12.jpg
PetraLeandersson_Veronica_webb17.jpg
PetraLeandersson_Veronica_webb14.jpg

Hej hallå, så roligt att ni hittat just in till mig! Jag antar att ni är ute och letar efter just er fotograf till ert drömbröllop?!

Har jag rätt? YES! Visstét! Så himla kul att ni ska ingå äktenskap med varandra.

   

Jag lever ihop med min sambo Andreas sedan hiskeligt många år tillbaka, med våra två döttrar, tvillingtjejer, identiska, men bara på utsidan, för dom är verkligen sina egna som person, Natalie och Tilde! <3  Vi har en egen liten klan med djur, de kan jag inte låta bli att nämna. Vem är jag utan dom så att säga. Vår väldigt gosiga drever Wilja fick sällskap  av vår lilla goa chihuahua för 1 år sedan. Bella älskar Wilja, biter henne helst i öronen eller i benen, allt för att få igång Wilja till lite bus. Sen fick även Wiljas pappa komma och bo med oss. Det visade sig att han är kungen när det kommer till gosighet. Jisses vad han älskar närhet. Och jag säger inte nej. Och så vår katt, Sven, som hjälper oss att hålla mössfritt på vår stora gård.

    Jag gillar när det är mycket och samtidigt gillar jag att bara slänga mig raklång i soffan och bara chilla och blippa runt på PLAYen. Filmer var det förr, tills jag kom på att serier funkar som skitlånga filmer, vilket jag nästan gillar snäppet bättre. Innan det, kunde jag inte fatta hysterin kring alla dessa serier, men nu får jag nog erkänna att jag är där själv. 

Mig kan du göra lätt glad genom att bjuda mig på gofika eller spontant dra iväg på äventyr. LÖV fika och spontana inslag i vardagen!

 

Jag dricker INTE kaffe, trotts att det luktar så himla gott! Te, eller en kall Cola Zero väljer jag hellre. Jag gillar allt som bubblar egentligen och jag vet att jag skulle vara en grym rally förare. Vandra omkring i skog och mark, bo i en liten stuga utan el och vatten kan jag göra när som helst. Pysslar och målar när tid finnes och andan faller på. Älskar hundar, och vår drever, Wilja, hon kan det där med att mysa och det är otroligt vilket lugn jag får ifrån djuren, speciellt när de vill vara nära och faktiskt kramar en. Ja, det ser ni en helndel av i min Insta-story. Hihi! 

Porträtt_Pontus & Martina_fotograf Veronica_103.jpg
fotografVeronica_bröllopsfotograf_Josefi
03webb.png

Boka er Bröllopsfotograf i god tid

Att få en fotograf med den stil man själv gillar är viktigt. Och därför är det viktigt att vara ute i god tid, för att boka upp just den fotograf som uppfyller det ni önskar! 

Då jag endast bokar in ett fåtal bröllop varje vår/sommar, så bokas datumen för bröllop upp ganska snabbt. 

Fyll i bokningsformuläret nedan, så är ni ett steg närmare en bokning.

fotografVeronica_familjeporträtt_Lisette
01.png

Hur bokar vi?

Längre ner på sidan finns ett formulär som ni fyller i. Eftersom jag vill lära känna er så bra som möjligt inför er stora dag, så hoppas jag att ni vill lägga ner en liten stund för att fylla i formuläret mer detaljerat på en gång. Det är verkligen så spännande att få höra om era planer om er bröllopsdag.

När ni skickat formuläret återkommer jag oftast inom 24h och talar om ifall jag är ledig ert datum. Är jag det, så bokar vi ett möte och surrar mera om er dag och om allt känns rätt, så bokar vi datumet!

fotografVeronica_bröllopsfotograf_Josefi
03webb.png

Vad händer när vi bokat?

Är jag tillgänglig ert datum och ni vill boka mig, skickar jag ett avtal hem till er. När jag fått tillbaka avtalet påskrivet, skickar jag en bokningsfaktura som är 30% av ert valda paket. När den är betald, har ni garanterat mig som er bröllopsfotograf! WOOP WOOP! 

♥ Jag finns tillgänglig för er under hela er planering. Ni kan be om tips, ställa frågor kring körschema och självklart fotograferingen och allt som rör ert bröllop, hur bra?

♥ Planeringsmöte - Vi ses, vi fikar, vi babblar om allt som ni planerar under er dag och vi lär känna varandra.

♥ Bokningspaket - Ni får ett lyxigt bokningspaket hemskickat till er efter att ni bokat mig! Till ett värde av ca 800kr

♥ Infosida - Information och tips inför er bröllopsdag, allt för att ni ska känna er trygga och redo på bröllopsdagen.
 
♥ Pre-Shoot - Vi ses vid en plats som ni önskar fotografera vid under er bröllopsdag, (om det är möjligt att ses vid den platsen innan).
En mycket uppskattad fotografering som låter er få prova på att stå framför kameran och känna in hur det kommer vara under självaste bröllopsdagen.
Ni får 10 bilder skickade till er via ett webbgalleri efteråt.

♥ Bildvisning - Bildvisning sker via ett personlig webbgalleri. Ni behöver inte välja ut några bilder, ni får alla urvalsbilder ifrån er dag, och ni kan även välja om ni vill dela era minnen med vänner och familj direkt i webbgalleriet. 

♥ Bildleverans - Inom 4-6 veckor levereras era bilder på ett exklusivt USB.

♥ Back Up - Under 1 år finns era bilder sparade hos mig. 

I alla bröllopspaketen ingår följande:

*Reseersättning längre än 30mil t.o.r

Tillägget gäller bröllop där jag har längre än 30mil fram och tillbaka, utgångsort är Hammarstrand. Detta gäller under 2022.

Reseersättning tillkommer med 3 000kr. Den täcker resekostnader, extra restid och övernattning i samband med bröllopsdagen. Inga ytterligare kostnader kommer adderas till reseersättningen.

Bröllop_Söder_fotografVeronica_130.jpg
03webb.png

Rosenkvarts

3 timmar

Detta paketet passar till att fotografera vigseln och brudporträtt. Du får minnen från cermonin, gratulationerna utanför kyrkan samt en fotografering för er som brudpar.

 

 

12 000 kr

fotografVeronica_fotograf_Båstad_93.jpg
01.png

Opal

5 timmer

Är ni sugna på att fånga förberedelserna inför bröllopet tillsammans med era tärnor och bestmens? Eller vill ni ha en FIRST LOOK innan ni ska säga JA till varandra? Då kan detta paketet vara något för er. 

Förslag på upplägg:

First Look - Vigsel - Gratulationer - Bröllopsporträtt 

17 000 kr

fotograf Veronica_Bröllop_Marieby_Victoria & Jens_046Bröllopsporträtt.jpg
03webb.png

Sunsetgold aura

8 timmar

 

Väljer ni detta paketet, hänger jag med er över hela dagen, 8 sammanhängande timmar. Det kan vara från Förberedelserna fram tills middagen, eller från vigseln fram tills det är dags att styra in på dansgolvet.

 

25 000 kr

Bröllopsformulär att fylla i

FYLL I MIG & SKICKA DIREKT

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page