BRÖLLOPSFOTOGRAF JÄMTLAND

Northen forest weddings

Wihooo ska ni gifta er??!

GRATTIS, gu så spännande!

Det vore drömmen att få vara med er och föreviga er dag!

Jag har tusen frågor, men innan jag ställer dom, får ni scrolla er vidare och känna efter om jag är er bröllopsfotograf! *hoppas* Isf fyll bara i formuläret längst ner, så bokar vi ett möte för att lära känna varandra mer och se om även vi är en True match! ;) 

fotografVeronica_fotograf_Båstad_67.jpg
03webb.png

Personligt

Det är jätteviktigt för mig att få möjligheten att lära känna er innan er bröllopsdag.Varför då? För att ni och vi tillsammans ska känna oss trygg med varandra och att jag får bästa möjlighet att fånga era ögonblick på bästa sätt och att kunna hjälpa er att få den bästa dagen ever!. Det kan inte annat bli än bra när vi hänger som polare, skrattar tillsammans och får en sådan bra dag som det bara är möjligt. Eller hur?!

fotografVeronica_fotograf_Båstad_103.jpg
01.png

Lyxigt

Lyx och flärd hör bröllop till, oavsett om ni gifter er till skogs eller till fjälls, vid havet eller i stadshuset. Dagen ska vara inslagen med guldiga snören, en känsla av lyx som ligger i luften. Jag eftersträvar det där lilla extra i allt jag gör. Att suprisa är något jag oxå gillar, så jag hoppa du inte är rädd för överraskningar! Hihi.

fotografVeronica_bröllopsfotograf_Josefi
03webb.png

Naturlig feeling

Det är ögonblicken som jag fångar, som oxå ger den där naturliga feelingen som jag vill ge er. Ni märker knappt att jag är där och fotograferar, då jag vill just fånga det naturliga hos er, än att stapla upp er som statyer. Det är klart, jag kommer ju dirigera en hel del oxå, så det inte blir helt hokus-pokus. Haha. Men inga stela leenden och stirra in i kameran, BIG NO NO! Jag lockar fram era leenden på ett avslappnat och naturligt sätt, så ni kan vara lugna inför er fotografering!

Varje Bröllop är 

UNIKT

Jag reser dit ni gifter er

PetraLeandersson_Veronica_webb12.jpg
PetraLeandersson_Veronica_webb17.jpg
PetraLeandersson_Veronica_webb14.jpg

Hej hallå, så roligt att ni hittat just in till mig! Jag antar att ni är ute och letar efter just er fotograf till ert drömbröllop?! Har jag rätt? YES! Visstét! Så himla kul att ni ska ingår äktenskap med varandra.

    Själv väntar jag på frågan, jag och sambon har hängt med varandra nu i 12år, fått två döttrar i påskpresent på långfredagen 2010, två bebisar i ett ägg lixom. Köpt hus och renoverat sedan 2008, när är man klar? Vi har även hunnit utöka familjen med två hundar och två katter oxå. 

    Vårt drömbröllop har jag iaf redan planerat, svårt att låta bli när man är fotograf och letar massa inspo inför att fota andras bröllop. Men allt är klart, från vigselplats till den minsta detalj som gör det där lilla extra. Hehe. Kan det vara för att jag är en riktigt film-nöds-romantiker? Älskar film och jag älskar kärleksfilmer. Det började med Disneys, men jag har har gått från puff-puff klänningar till att jag valt en enkel, grön klänning som kan fladdra i vinden. För jag är en mycket enkel människa, social och skrattar gärna. Jag skulle kunna sitta här i timmar och berätta om min egna dröm, men nu är det ni som ska gifta er och jag vill minsann veta allt om er dag och alla små och stora måsten som den ska innehålla. 

    Som jag nämnde så har vi 2 döttrar, jepp, tvillingar, identiska, bara på utsidan, för dom är verkligen sina egna som person, Natalie och Tilde! <3  Två hundar, Junii som är äldst och Wilja som bara är 1år, två katter, Sven och Skrutten och en 7jäkla gård och som alla ska ha sin uppmärksamhet.

    Jag gillar när det är mycket och samtidigt gillar jag att bara slänga mig raklång i soffan och bara chilla och blippa runt på PLAYen. Filmer var det förr, tills jag kom på att serier funkar som skitlånga filmer, vilket jag nästan gillar snäppet bättre. Innan det, kunde jag inte fatta hysterin kring alla dessa serier, men nu får jag nog erkänna att jag är där själv. 

Mig kan du göra lätt glad genom att bjuda mig på gofika eller spontant dra iväg på äventyr. LÖV fika och spontana inslag i vardagen!

 

Jag dricker INTE kaffe, trotts att det luktar så himla gott! Te, eller en kall Cola Zero väljer jag hellre. Jag gillar allt som bubblar egentligen och jag vet att jag skulle vara en grym rally förare. Vandra omkring i skog och mark, bo i en liten stuga utan el och vatten kan jag göra när som helst. Pysslar och målar när tid finnes och andan faller på. Älskar hundar, och vår drever, Wilja, hon kan det där med att mysa och det är otroligt vilket lugn jag får ifrån djuren, speciellt när de vill vara nära och faktiskt kramar en. Ja, det ser ni en helndel av i min Insta-story. Hihi! 

fotografVeronica_bröllopsfotograf_Josefi
03webb.png

Boka er Bröllopsfotograf i god tid

Att få en fotograf med den stil man själv gillar är viktigt. Och därför är det viktigt att vara ute i god tid, för att boka upp just den fotograf som uppfyller det ni önskar! 

Då jag endast bokar in ett fåtal bröllop varje vår/sommar, så bokas datumen för bröllop upp ganska snabbt. 

Fyll i bokningsformuläret nedan, så är ni ett steg närmare en bokning.

fotografVeronica_familjeporträtt_Lisette
01.png

Hur bokar vi?

Längre ner på sidan finns ett formulär som ni fyller i. Eftersom jag vill lära känna er så bra som möjligt inför er stora dag, så hoppas jag att ni vill lägga ner en liten stund för att fylla i formuläret mer detaljerat på en gång. Det är verkligen så spännande att få höra om era planer om er bröllopsdag.

När ni skickat formuläret återkommer jag oftast inom 24h och talar om ifall jag är ledig ert datum. Är jag det, så bokar vi ett möte och surrar mera om er dag och om allt känns rätt, så bokar vi datumet!

fotografVeronica_bröllopsfotograf_Josefi
03webb.png

Vad händer när vi bokat?

Är jag tillgänglig ert datum och ni vill boka mig, skickar jag ett avtal hem till er. När jag fått tillbaka avtalet påskrivet, skickar jag en bokningsfaktura som är 30% av ert valda paket. När den är betald, har ni garanterat mig som er bröllopsfotograf! WOOP WOOP! 

I alla bröllopspaketen ingår följande:

♥ Jag finns tillgänglig för er under hela er planering. Ni kan be om tips, ställa frågor kring körschema och självklart fotograferingen och allt som rör ert bröllop, hur bra?

♥ Planeringsmöte - Vi ses, vi fikar, vi babblar om allt som ni planerar under er dag och vi lär känna varandra.

♥ Bokningspaket - Ni får ett lyxigt bokningspaket hemskickat till er efter att ni bokat mig! Till ett värde av ca 800kr

♥ Infosida - Information och tips inför er bröllopsdag, allt för att ni ska känna er trygga och redo på bröllopsdagen.

 

♥ Pre-Shoot - Vi ses vid en plats som ni önskar fotografera vid under er bröllopsdag, (om det är möjligt att ses vid den platsen innan).

En mycket uppskattad fotografering som låter er få prova på att stå framför kameran och känna in hur det kommer vara under självaste bröllopsdagen.

Ni får 10 bilder skickade till er via ett webbgalleri efteråt.

♥ Bildvisning - Bildvisning sker via ett personlig webbgalleri. Ni behöver inte välja ut några bilder, ni får alla urvalsbilder ifrån er dag, och ni kan även välja om ni vill dela era minnen med vänner och familj direkt i webbgalleriet. 

♥ Bildleverans - Inom 4-6 veckor levereras era bilder på ett exklusivt USB.

♥ Back Up - Under 1 år finns era bilder sparade hos mig. 

3

timmar

12000:-

01.png

5

timmar

17000:-

03webb.png

8

timmar

25000:-

01.png

Bröllopsformulär att fylla i

FYLL I MIG & SKICKA DIREKT

Tack! Meddelande skickat.