top of page

Har du fortfarande inte tagit de där bilderna du tänkte innan barnen blev så där stora? Har städningen kommit iväg eller har skolporträtten uteblivit i år oxå? Var först med att bli klar med årets julklappar innan december!?!

Minisessions - Hammarstrand

jag hjälper dig och din familj med att föreviga det där du så länge längtat efter

Skapa ett hem med fina minnen som ni garanterat kommer älska varje dag.

Hjälp barnen att känna sig extra älskade och bygg upp deras självförtroende, genom att ha bilder på barnen och familjen på väggen. Tänk att en sån liten detalj kan skänka något så viktigt, utan att vi gör något, förutom att hänga bilden på väggen?!

Fota bara barnen? Frågar du mig, så tycker jag VERKLIGEN ni vuxna ska vara med era barn och ta mysiga bilder tillsammans. Dessa bilder kommer garanterat vara barnens mest älskade bilder när de växer upp själva och ser tillbaka på sin barndom! Eller hur?!

Orolig över att inte känna dig bekväm framför kameran? Det är lugnt, det gör inte jag heller, men jag hjälper både dig och hela familjen att känna er bekväma, ha roligt och slappna av tillsammans! No problem! 

Ta tillfället och boka, så du slipper känna det där dåliga samvetet och stressen över att tiden bara rinner iväg.

Uteblir de årliga skolporträttet? Det fixar vi under minisessionen. Vi tar såklart enskild bild på barnen!

Att föreviga hela familjen, inte bara barnen, är den vackraste investering vi nånsin gjort för vår oss. Det slår alla resor och äventyr i världen, för dessa bilder kommer leva vidare i generationer och älskas och uppskattas av så otroligt många. Vårat varmaste tack till dig, Veronica, för en mysig stund och för helt otroligt bilder på vår lilla familj!         
                                                                                         - Johanna

Familjen Glamsjö_fotografVeronica_001.jpg

Varför en Minisession?

En minisession är en kortare version av en ordinarie fotografering. En minisession erbjuder jag max 2 gånger under ett år och det finns bara några få tider att boka! Så det är inte alla som lyckas norpa åt sig en tid för dessa minisessions.

Denna variant av fotografering låter dig få prova på hur det känna, att låt sig fotas av mig under 20 minuter. Ta tillfället för att få bilder på hela familjen, eller bara barnen. Eftersom det är en kortare fotografering hinner vi inte ta samma variation av bilder, så jag rekommenderar er att antingen ta på bara familjen eller bara på barnen vid detta tillfället.

Vi fotograferar på en plats som jag har valt ut och vi möts där en stund innan bokad tid.

 

För att ni ska känna er avslappnade och bekväma framför kameran, kommer jag med enkla knep locka fram naturliga skratt och glada miner, allt för att ni ska känna er avslappnade . En fotografering med mig är en lättsam och rolig stund tillsammans där ni har fokus på varandra. Ni får busa, skratta och kramas tillsammans. Med en öppen inställning och lägga sin självkritiska syn åt sidan för barnens skull, kommer denna fotografering bli en av det mest välinvesterade pengarna någonsin, jag LOVAR! 

Efter fotograferingen kommer jag att välja ut de 10 bästa bilderna och redigerar dom till ert urval sedan. Bildvisningen sker via ett personlig webbgalleri, så ni kan sitta hemma i lugn och ro och titta på era bilder. Utifrån vilket paket ni har valt vid bokningen, kommer det finns möjlighet att välja till ytterligare bilder och produkter direkt i ert webbgalleri, det finns en webbshop där ni enkelt kan välja till de olika produkterna.

Månzéns_fotografVeronica_106.jpg

Posera, le stort och titta in i kameran? - NEJ Tack!

Jag vet att det är sedan gammalt, att det är vad de allra flesta förväntar sig, att stå i pose, le brett så man kan räkna varje tand och så klart, stirra rakt in i kameran. Men så är inte fallet hos mig.

 

Jag vill att ni ska ha en härlig stund tillsammans och jag hjälper er att ha det oxå! Ni behöver inte förbereda något själva, utan endast vara inställda på att ha en rolig stund med barnen. Resultatet kommer ge er underbara bilder att hänga på väggen! 

Vad ni kan förvänta er

Jag bjuder gärna med naturen in i mina bilder, låta den få vara en del av helheten. Det är ögonblicken som är de viktigaste, skratten, blickarna och självfallet, närheten till varandra. Det är mycket bus och lek under en fotografering med mig och barnen får just vara barn. Ingen ska behöva känna ett måste att titta rakt in i kameran och le på beställning, för det blir ingen lycklig av. Men så händer det, att jag, mitt i en lek, ber er titta upp. Vips så har vi på ett busenkelt sätt fått en "klassisk" bild, men med lite liv och rörelse i. LOVELY om du frågar mig!

fotograf Veronica_Fläsians camping_Familljebilder_005.jpg

Palts - Hammarstrand.       När: Lördag 2/10 & Söndag 3/10

fotograf Veronica_Fläsians camping_Familljebilder_019.jpg

Lilla Paketet

Konsultation inför fotograferingen

Tillgång till en sida med massa tips inför er fotografering.

20 min fotografering vid vacker plats

Bildvisning med ert urvia Pixieset.com

3 digitala bilder levererat via Pixieset

Pris 2500:-

Välj till bildpaket vid bildvisningen, från 1320:-

Paketet med det lilla extra

Konsultation inför fotograferingen

Tillgång till en sida med massa tips inför er fotografering.

20 min fotografering vid vacker plats

Bildvisning med ert urvia Pixieset.com

5 digitala bilder levererat via Pixieset

2 st Lyxiga Fine Art printar i storleken 40x30cm

BONUS 10% RABATT PÅ WOODEN BLOCKS PRODUKTER

Pris 4190:-

Ord.pris 4690:-

Månzéns_fotografVeronica_030.jpg
fotografVeronica_familjeporträtt_Terese&Haqvin_55.jpg

Paketet som har allt!

Konsultation inför fotograferingen

Tillgång till en sida med massa tips inför er fotografering.

20 min fotografering vid vacker plats

Bildvisning med ert urvia Pixieset.com

ALLA DIGITALA BILDER levereras på vackert USB

2 st Lyxiga Fine Art printar i storleken 40x30cm

2 st Lyxiga Fine Art printar i storleken 30x20cm (Tips: Den perfekta julklappen)

BONUS 1: 10% RABATT PÅ WOODEN BLOCKS PRODUKTER

BONUS 2: 20% RABATT VID BESTÄLLNING AV FINE ART PRINTAR

Pris: 5790:-

Ord.pris 7210:-

Bokningen stänger på torsdag den 30 september

Boka din Minisessions här:

Bokningsformulär
PetraLeandersson_Veronica_webb17.jpg

Varför

Det är även dags för mig och min familj att boka in oss för en fotografering igen. Herregud vad det händer mycket med barnen under deras första tid i livet. Eller hur?

Hemma hos mig hänger det i stort sätt bara bilder på vår familj och en och annan björn, som min sambo fotograferat. Barnen har fått vara med och välja bilder till sina rum och jag till resten av huset, hehe. Det är verkligen bilder som jag tittar på varje dag och så är det även det första våra kompisar och gäster kommenterar, när de kommer hem till oss. Alla uppskattar våra familjeporträtt och det gör mig så glad. Det är fascinerande vad bilder kan göra förutom att glädja en själv. 

Det är därför jag erbjuder dig paket med Printar, så det blir enkelt för dig att på en gång få hem något du kan hänga på väggen. Väljer du paket med printar, så har jag gett dig lite rabatt när du bestämmer dig direkt för det. Och jag vet att även mor- och farföräldrar uppskattar nå oerhört mycket att få fina bilder av sina barn och barnbarn, så det största paketet är verkligen förmånligt för dig som vill passa på att ordna med julklapparna redan nu!

FUN FACT:

Film och serier är min återhämtning - Hösten är favo-årstiden - Vi har 1katt, 3 kaniner och 2 hundar - Jag väljer fikabröd framför godis - Dricker inte kaffe, men älskar doften av det - Tenörd, lakrits i alla mina sorter. - Jag har 5 tatueringar och vill såklart göra fler - Vill bli bättre på att komma ut i skog och mark - Mamma till tvillingar - Älskar att bläddra i fotoalbum från min barndom

Stämmer detta in på dig?

Är det alltid du som tar bilderna och blir aldrig med själv?

Har du länge tänkt att "Nu är det på tiden att gå till fotografen!"?

Har du den perfekta platsen att hänga något fint på?

Tog du aldrig de där bebisbilderna som du ville göra?

Vill du ge dina barn fina minnen från deras barndom?

Saknar du skolfotograferingen och vill fånga barnen på bild varje år?

Vill du bocka av julklapparna redan nu och minska stressen inför Jul?

Vill du göra något mysigt tillsammans med familjen och få fina minnen samtidigt?

Stämmer många av dessa in på dig, så är detta verkligen något för dig att prova. Det finns bara 4 tider att boka! Så vänta inte, boka NU!

Begränsat med platser för Minisessions

Det finns endast FYRA platser att boka för denna Minisession. Jag vet att det är så lätt att tänka "Jag tar det sedan!" och så har det gått 2 månader till utan att man gjort slag i saken. Här har du en jättebra chans att ta en stund av dagen för att faktiskt åka och ha en mysig stund tillsammans med familjen. Samtidigt skapar ni ovärderliga minnen, som kommer finnas med er i många många år framöver.

Frågestund - SLIDE

Vad gör vi vid dåligt väder?
Vid dåligt väder bokar vi om fotograferingen till en dag med bättre väderutsikter. Dåligt väder är när det är full storm eller regnar. Men är det molningt och soligt så kör vi som planerat.
fotograf Veronica_stockbild_011.jpg

Kan du se det framför dig?

Du är inte ensam om att känna att du inte trivs på bild, eller ens framför kameran. Det gör inte jag heller. Men om du bortser från din känsla som kanske känns väldigt obekväm, fråga dig då om du kan lägga din känsla åt sidan, för att skapa något som dina barn kommer värdera högt i framtiden? Även du kommer värdera detta högt, det kan jag banne mig garantera?! 

Jag har valt att rikta in mig på allt det som inte känns obekvämt och stelt. Utan jag vill ha liv och rörelse i mina bilder. Jag kommer guida er alla genom fotograferingen och barnen kommer få vara barn. Det blir bus och lek, skoj och spring, kramar och skratt om vart annat! Ni kanske får berätta något speciellt för varandra, något som den andre kan bli glad av att få höra! Mina knep är många, för att på ett naturligt sätt locka fram det naturliga! Ingen ska behöva känna sig tvingade att titta in i kameran, mys bara och vara här och nu! 

What Clients Say

"Add a testimonial and showcase positive feedback from a happy client or customer."

En glimt av De produkter du kan välja bland

bottom of page