top of page

Tillbakablicken 2023

Då har 2023 passerat och jag sitter som på nålar av spänning om vad 2024 kommer bjuda på! Innan detta året rullar på i full hastighet tänkte jag dra i handbromsen och kika tillbaka en kort stund på året som varit. Det är viktigt för alla att stanna upp, blicka tillbaka, reflektera över både det man har uppskattat, älskat och sånt som man helst låter bli att tänka på, för att sedan ta ett djupt andetag och köra framåt.


Jag är så oerhört glad och tacksam för de brudpar som jag har fått hänga med under 2023 och föreviga deras stora dag. Låt oss blicka tillbaka!
Emmelie & Johan var först under 2023 med att gifta sig på självaste Våffeldagen uppe på Knallen, Bruksvallarna. Helt otrolig plats, ett toppenväder även om vi fick stålsätta oss mot den bitiga temperaturen uppe på toppen. En utomhusvigsel med fjäll som fanns 360grader runt om oss. Helt magiskt. Hur kom alla gäster upp till toppen kanske ni funderar på? Hihi, Emmelie & Johan fixade så alla fick åka bandvagn upp. En upplevelse för alla tror jag. Hihi. Vi själva tog skoters upp och passade på att fotografera bröllopsporträtten innan gästerna hann upp.


Vinterbröllop i fjällmiljö gör jag mer än gärna om. Min lärdom efter denna dagen var - KÖP ANPASSADE VANTAR för uppdraget! Hahaha.Illiana & Daniel Bröllop TorpshammarVilket bröllop Daniel & Illiana bjöd på. Ett intimt bröllop med utomhusvigsel och fest hemma på sin egna gård. Ett drömställe om ni frågar mig. Jag blev verkligen helt tagen av deras plats på jorden. Enligt mig, kunde de inte ha valt en bättre plats för sin stora dag. Något som jag tyckte var lite extra roligt, var, att Illiana & Daniel ville ta bilder uppe på hästryggen. Så himla kul att allt klaffade. Hästarna gjorde det så himla bra oxå. De var så nyfikna på vad som stod på under dagen. Nyfikna och på sin vakt på samma gång. Under vigseln var de närvarande mest hela tiden, även om det var på håll.


Anna & Andreas Lillsjöhögen/Näverede


Ett drömmigt sommarbröllop nära Östersund, Lillsjöhögen för att vara exakt. Wow vilken dag. Jag fick hänga med Anna & Andreas hela dagen. Vilken dag det blev. Vigsel i en stavkyrka, som Andreas släkt varit med och byggt. Lite roligt tycker jag. Sen hittade vi en otroligt fin plats fylld med björkar för att fotograferas bland. Festen höll de vid Andreas barndomhem i Näverede. Där började de kvällens festfirande med att bjuda på en fantastisk dans. Jag blir avis, jag vill oxå kunna dansa på det viset. Men mina förutsättningar med att ha en ofantlig dålig taktkänsla, gör inte den drömmen enkel att uppnå.


Agnes & Viktor Utomhusvigsel Österede, Ragunda


Agnes är uppväxt i en by nära mig, och det är alltid lite x-tra roligt att få fotografera Bröllop på hemmaplan. Agnes och Viktor valde att ha utomhusvigsel i trädgården där Agnes lekt som barn. Även festen hölls hemma på ladugårdsbotten och de hade gjort så himla fint. Sådana miljöer är verkligen stämningsfulla. Bröllopsbilderna tog vi runt omkring gården. En stund tillsammans med barnen och sedan en stund bara brudparet. Det är oftast det bästa upplägget, då barn oftast känner sig klara med fotograferandet först. Hihi! Så, jag rekommenderar alltid att dela upp porträttfotograferandet, om man har små barn som ska vara med.


Bröllopssäsongen avslutades uppe på Norra berget, i Sundsvall när Rebecca & Fredrik sa JA till varandra med Sundsvall stadskärna som backdrop.


Rebecca & Fredrik bokade mitt bröllopspaket Bergskristall. Jag hängde med dom över hela dagen i 8 sammanhängande timmar. En WoW-ig dag från start till slut. Rebecca hängde på Lyckliga storgatan med sitt brudfölje för att göra sig i ordning. Utomhusvigsel med egensnickrad vigselbåge upp på Norra bergets topp. Middag på Grankottens resturant, jag hade aldrig varit dit innan, så det var verkligen roligt att få uppleva denna platsen. Här fotograferar jag väldigt gärna fler bröllop. En så mysig dag och vädret var med oss. SMHI visade på hell-regn, men inte en droppe kom även om himlavalvet hotade med tunga gråa moln. Tillomed solen fick nå oss denna dagen, så vi tackade väderguden och njöt av deras bröllopsdag!


Det är inte bara härliga Bröllopskunder som förgyllt mina dagar, utan ni härliga familjer oxå, som gör det bästa och välje att föreviga de bästa ni vet, på samma bild som dig själv. Minnen som jag VET att ni aldrig kommer ångra och som kommer glädja er för alltid framöver!


Ni alla ska veta att jag är så oerhört glad och tacksam över att ni valt mig som er fotograf. Det är ni som gör så att jag får jobba med mitt drömjobb och favoritsyssla. Att göra andra glada genom att kunna föreviga dessa viktiga bilder åt er. TACK TACK TACK!


Nu sitter jag och planerar 2024. Jag hoppas att få återse tidigare kunder, att få följa er familj som både växer i antal och bara ordagrant växer för var år som går, är så jäkla kul. Och jag ser fram emot att få träffa nya ansikten och nya familjer som vill stoppa tiden och skapa minnen som håller genom hela livet!


NU - Vill jag önska dig och dina ett fantastiskt 2024. Mitt tips detta året är "Fokusera på det som verkligen betyder något för dig!" Det ska jag.


GOD FORTSÄTTNING PÅ NYA ÅRET!8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page