top of page

HEJ STUDENT!

Nu är det dags att boka studentporträtt

STORT GRATTIS TILL STUDENTEN!!! Och jag hoppas ni ska fira ordentligt nu när ni kan. Och såklart ska du föreviga denna stora milstolpe så du kan minnas tillbaka på din studentvecka och hela grejen. Du hittar all info nedan om studentfotograferingen.

Nylansering

info om att boka studentporträtt

NYLANSERING - Studentporträtt.

Detta har vuxit fram under några år och äntligen kan jag presentera detta för just dig som tar Studenten i Ragunda kommun, främst. 

Under vecka 24 kommer du ha möjlighet att boka fotografering i Bispgården till lanseringspris. Därefter är det ordinarie pris som gäller. 

Under just vecka 24 kommer det endast finnas ett begränsat antal platser för er att boka. Så tveka inte för att få en plats. 

Stundent_Elov_fotografVeronica_18.jpg
Student som håller sin studentmössa

Studentporträtt

Vad ingår:

- 45min fotografering

- Urvalsgalleri med shop onlie

- 5 högupplösta bilder

- Fotograferingen gäller 1 person

- Personligt utvalda fotoplatser Bispgården

- 1-2 platser

- Köp till Konfettikanon

2500 kr

Lanseringspris:

Ord.pris 3500kr

 • När får jag urvalet från fotograferingen?
  Ca 7-10 dagar efter vår fotografering kommer jag skicka ut ett mail med länk till ditt personliga webbgalleri. Där kommer du se alla urvalsbilder, redigerade och klara för att välja favoriterna ifrån. I din bokning ingår 5 digitala bilder, som du väljer själv vilka det blir. En online webbshop finns kopplat till ditt galleri. Du kan välja att köpa fina och minnesvärda printar och produkter samt välja ytterligare digitala bildfiler.
 • När & hur betalar vi?
  När ni skickat in bokningsförfrågan kommer jag att maila ut en bekräftelse att tiden är er, eller om den blivit bokad redan, så kommer jag med ett annat förslag. När vi väl hittat ett klockslag, skickar jag ut en bokningsfaktura som är på 1500kr och betalas inom 2 arb.dagar. Bokningsavgiften återbetalas ej men kan överlåtas till en annan student. Går ej boka om. Bokningsfakturan kommer via Billogram och landar gärna i skräpposten. Håll utkik. Resterande belopp betalas på slutfakturan 7 dagar efter att du fått ditt urvalsgalleri.
 • Om vi vill köpa fler bilder än de 5 bilder som ingår?
  Det går givetvis bra. I webbshoppen hittar du olika paket med digitala bilder, om 5st, 10st eller alla. Start från 1500kr.
 • Vad händer om det regnar?
  Regn behöver inte alltid betyda dåligt väder. Haha. Duggar det, så funkar det fint. Det är ösregn som kan bli lite mer svårjobbat. Jag kommer spana efter plan B samt så har jag med mig transparent paraply som vi kan använda oss av. Skulle det absolut vara katastrof, så kommer jag hitta en lösning och presentera detta för er om så blir fallet.
 • Vart ska vi vara?
  Utgångsläget är Bispgården. Jag brukar alltid vilja hålla koll på väder, vind och sol, så nära inpå fotograferingen som möjligt. Så jag kommer meddela senast dagen innan, mer exakt vart vi ska mötas upp för er fotografering.
 • Kan vi köpa ett presentkort?
  Känner du en student och vill ge denne en minnesvärd fotografering i present? Så himla fint. Det går absolut bra att köpa ett presentkort till ordinarie pris, 3500kr. Valfri summa går också bra. Lanseringspriset gäller endast fotografering som sker den 13/6 samt 15/6.
 • Hur lägger jag till nya frågor och svar?
  Följ de här stegen för att lägga till frågor och svar: 1. Hantera vanliga frågor från din översikt eller i Redigeraren 2. Lägg till en fråga och ett svar 3. Tilldela frågan en kategori 4. Spara och publicera Du kan alltid komma tillbaka och redigera dina frågor.
 • Kan jag lägga till en bild, video eller GIF i frågan?
  Ja. Följ de här stegen: 1. Hantera vanliga frågor från din översikt eller i Redigeraren 2. Skapa en ny fråga eller redigera en befintlig 3. Klicka på video-, bild- eller GIF-ikonen från svarsrutan 4. Lägg till media från biblioteket och spara.
 • Hur redigerar jag eller tar bort Vanliga frågor-rubriken?
  Du kan redigera rubriken från 'Inställningar' i Redigeraren. För att ta bort rubriken från din mobilapp går du till fliken 'Sida och app' i Owner app och gör anpassningar.
Boka studentporträtt
Tisdag 13/6
Välj klockslag:
Torsdag
15/6
Välj klockslag:

Tack för din bokningsförfrågan. Jag åter kommer inom kort med en bekräftelse av er bokning

Boka Studentfotgrafering
bottom of page