top of page

Du är bäst!

Med allt du förmår får du dagen att gå ihop med blöjbyten, hämtningar och middagar som lagas på rekordtid, du gör ett toppen-jobb och du ska veta att du är tillräcklig som du är. Att tiden går snabbare än någonsin sen du blev förälder är ett faktum. Och allt du vill hinna med skjuts på framtiden, då tvätten ska hängas och hemmet städas mellan bebisgos, gallskrik och promenader. Dina barn är små här och nu, och jag vill hjälpa dig minnas den där känslan av att sitta och gosa med ditt barn och pussa på de små mjuka händerna som alltid är där och letar allt de kan få tag på. Jag vill ge dig bilder från just den här stunden som är nu och påminna dig om att du har världens viktigaste jobb, för mitt i vardagens kaos behövs det extra mycket! 

5 fakta om Veronica

1. Jag älskar humor - skratta är verkligen det bästa som finns! 

2. När jag var liten drömde jag om att bli delfinskötare. Eller hårfrisörska, testade min tallang på sminkdockan, och en och annan människa oxå. Idag tittar jag på YT för att lära mig tekniker! Känner mig så modern! Önskar jag kunde klippa mig själv oxå. Byter frisyr som andra byter strumpor. And I LOVE it!

3. Jag är faktiskt östgötte i grunden. Men för ett par år sedan slutade jag att säga att Norrköping var "hemma". Och det känns riktigt skönt. Hemma är där min familj är! 

4. Jag är en hundmänniska, önskar få uppleva många hundraser i mitt liv och i barnens liv. Idag har vi en finsk lapphund, Junii, nu börjar vi även planera för en jämte, dock blir inte det nytt för mig med rasen som så, men alltid roligt att lära upp en hund! 

5. Vet ni vad jag tror? Jag tror jag skulle vara riktigt grym som Rallyförare!! 

JÄMTLAND - HAMMARSTRAND
FAMILEFOTOGRAFERING
logo png (tajt klippt).png
01.png

Om fotografen

Veronica Löwgren, född 1985 Norrköping

Jag är född och uppväxt på östkusten. Både i skärgården och i skogen.

Naturen har alltid betytt väldigt mycket för mig och jag vill aldrig vara utan den. 2000 hamnade jag i Jämtland, Hammarstrand, och här vill jag lova er att det finns skog, men långt till kusten. 2013 startade jag företaget och har fotat sedan dess. Jag är en väldigt lättsam person som älskar att skratta, jag upplevs nog som en väldigt öppen person. Inga knussler. 

Att alla människor har lika värde är för mig en självklarhet. Vi är alla lika och ingen är den andre lik, eller hur?! Alla barn ska få vara barn och ska få kärlek obegränsat. Barn som far illa gör mig så ledsen. Kunde jag skulle jag ta hand om alla barn som ingen annan hade! 

Min tid utöver arbete, är viktig, den planeras väl för att räcka till åt min familj, att få vara spontan. För att kunna vara just spontan, är det bästa som finns. Men för det krävs det en del planering och våga säga nej till annat! 

Under vinterhalvåret hittar du mig i film-soffan. Film är mina böcker, utan att få landa och varva ner till en film? Ja jag vet inte vad jag ska säga. Det måste jag. Under sommaren dock, är vi aldrig inne, då är äventyren med familjen och lapa sol min återhämtning.

Att få driva eget företag ger mig energi, att också få göra andra glada ger ännu mera energi!

DSC_0046.jpg
bottom of page